Prezentarea cărţii Apocalipsa

Institutul Biblic Inductiv „Învăţătură din Cuvînt – Precept Ministries” este o instituţie de învăţămînt în cadrul căreia se studiază Cărţile Bibliei. Programul Institutului este compus din sesiuni cu durata de 2 săptamîni, care au loc în cursul anului de învăţămînt. Studierea se face în baza unui manual pentru fiecare sesiune (cartea din Biblie care va fi studiată) ca e este formată din întrebări care sunt esenţiale în studierea Cuvîntului cu eficienţă. Dar cel mai important este că totul descoperi tu singur încetul cu încetul, fără ca cineva să-ţi impue părerile proprii.

Şi una din aceste cărţi vreau să o prezint acum, şi anume caretea Apocalipsa 1-3 . Aceasta este o epistolă (scrisoare) trimisă de către Apostolul Ioan scrisă prin Duhul Sfînt bisericilor (Efes, Smirna, Pergam, FIladelfia,Sardes, Tiatira, Lodicea), la fiecare mesaj diferit, după problemele pe care le aveau fiecare din ele:

  • perderea dragostei dintîi
  • suferinţă pentru Isus Hristos
  • Învăţături false ce se strecurau în biserică
  • curvia, închinarea la idoli
  • nevegher
  • putere puţină
  • slujirea legii păcatului

În această carte se vorbeşte mult despre problemile acestor 7 biserici, dar cu fiecare problemă din aceste ne confruntăm şi noi, doar vremurile sau schimba dar problemele rămîn aceleaşi.

Deaceea te invit să să studiezi împreună cu noi Cuvîntul lui Dumnezeu care dă răspuns la orice întrebare care apare în viaţa noastră.Pentru mai multe detalii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: