Influenţa îngerilor în apariţia Islamului

ingerÎngerii fac parte din creaţia lui Dumnezeu, sînt nişte duhuri slujitoare care sînt trimişi ca să ne slujească. Îngerii sînt de două feluri: răi şi buni, cei buni se închină lui Isus după porunca lui Dumnezeu, ei împlinesc puruncile lui Domnezeu. Îngerii nu pretind închinare din partea noastră deoarece ne aflăm pe aceeaşi treaptă. Noi şi îngerii slujim împreună pe Dumnezeu. Dar mai sînt şi îngeri răi care ne pot afecta viaţa şi în legătură cu aceasta Apostolul Pavel ne avertizează în (2 Corinteni 11:13-15) că chiar Diavolul se poate preface într-un înger de lumină şi să ne propovăduiască o altă evanghelia, afară de cea care ne-a fost propovăduită prin Hristos şi despre Hristos ca unicul mîntuitor. Astfel, în Biblie la( Galateni 1 :8 ) Apostolul Pavel vorbeşte clar că chiar dacă un înger ar veni şi ni-ar spune o altă evanghelie afară de cea care spune că Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu s-a făcut trup omenesc ca să trăiască printre noi pentru ca apoi să moară pe cruce pentru păcatele noastre pentru ca oricine va crede în El să aibă salvarea şi viaţă veşnică, să fie respinsă categoric.

Din cauza necunoştinţei Cuvîntului Adevărat (BIblia) a apărut la începutul sec. VII religia musulmană întemeiată de către Mahomed. În anul 610 e.n., cînd el era în munţi a avut o revelaţie, presupusul îngerul Gavril i s-a arătat şi i-a spus să citească, Mohamed nu a luat cartea spunînd că el nu poate citi şi atunci îngerul singur a vorbit, la încep însuşi Mahomed a fost nesigur, deoarece a presupus ca ar fi implicate nişte puteri demonice (http://www.crestinul.ro/islamul.htm), dar acest înger i s-a arătat din nou îndemnîndu-l să creadă şi să scrie ce i se revela. Fiindcă Mahomed nu putea citi şi nici a scrie, el dicta cele spuse de înger prietinilor lui şi aceştia scriau, astfel a fost scrisă cartea Coran care este carte de bază a Islamului (http://ro.wikipedia.org/wiki/Islam), atrăgînd în acestă învăţătură greşită sute de oameni, ca să ajungă timp de un secol, cel mai puternic imperiu din lume (750-1258).
Pericolul cel mai mare este că această relegie are cea mai mare creştere din lume în ce priveşte urmaşii ei.

De aceea vă îndemn sa săruiţi în studierea cuvîntului lui Dumnezeu, Biblia, care este extrem de importantă pentru întărirea credinţei noastre, care dă învăţătura corectă şi totodată ne ajută să deosebim lucrurile cele adevărate de cele neadevărateş. Astfel chiar dacă ar veni un înger de lumină care ne-ar spune o învăţătură greşită sau alta decît cea vestită de Isus şi Apostolii lui nu ne va putea afecta. aici

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: