Sexualitatea din perspectiva Bibliei

Educaţia sexuală corectă este necesară şi importantă pentru fiecare om deoarece concepţiile determină alegerile pe care le va face fiecare în comportamentul sexual, iar aceasta îl poate face pe om fericit sau îl poate nenoroci cu totul.

Educaţia sexuală corectă este oferită de Dumnezeu în Biblie care este Cuvântul Lui. El este creatorul omului şi a sexualităţii umane şi tot El a stabilit limitele şi instrucţiunile comportamentului sexual corect pentru ca un om să poată fi fericit şi împlinit. Cursul “Sexualitatea din perspectiva Bibliei”este un manual excepţional de educaţie sexuală corectă pentru că este un studiu profund Biblic profund asupra acestei teme.

Educaţia sexuală corectă este subiectul pe care doreşte să-l cunoască fiecare adolescent şi tânăr, dar foarte puţini au curajul să pună întrebări părinţilor sau profesorilor ca să poată primi răspunsuri corecte. De aceea, în cele mai multe cazuri, copiii, adolescenţii şi tinerii primesc aceste informaţii în mod denaturat şi pervers, aşa cum caută să le ofere o mulţime de surse rele. De aceea centrul crestin „Maranata” din or. Hînceşti a deschis un grup de studiu în care se va studia această carte. Aşteptăm toţi doritorii dornici de a afla adevărul, în acest grup de studiu. 

Programul:  în fiecare Sîmbătă la ora 17-00, începînd cu data de 27 octombrie 2007

Centrul nostru se află în or. Hînceşti, regiunea Centrului comercial „OZONE”             

Relaţii la tel: 2-59-75 Igor şi Natalia 

deasemenea

Lasă un comentariu