Nimic ce este sub soare nu este la în tîmplare

Câţiva ani la rând ţara noastră a fost mereu ocolită de norii negrii care vărsau ploaie din abundenţă în ţările vecine aducând daune enorme (multe localităţi din România şi Ucraina fiind acoperite cu apă, lăsând sute de familii fără casă şi masă). Noi ne îngrozeam  de cele întâmplate vecinilor noştrii dar totodată ne bucuram că acest dezastru nu ne-a atins şi pe noi, zicând: „Dumnezeu e bun şi ţine cu noi, am căpătat trecere înaintea Lui”.

Dar de acum un an am început să simţim  totul pe pielea noastră, ceea ce cândva priveam doar dintr-o parte. La început seceta din vara anului trecut care ne-a lăsat fără seceriş bogat, acum ploi devastatoare care a lăsat multe familii pe drumuri şi un procentaj bunişor de terenuri pustiite de roadele ce vesteau un seceriş bogat. Astfel schimbân-du-ne părerea, că Domnul nu mai este bun, nu mai ţine cu noi. Dar oare de ce?,există oare vreun motiv întemeiat pentru a primi această pedeapsă din cer?

Nimic ce este sub soare nu este la în tîmplare, nimic nu se întâmplă fără motiv. La fel şi în acest caz. Nu este altceva decât o avertizare din partea lui Dumnezeu pentru ca să ne trezim, să ne întoarcem cu faţa la el, să ne pocăim şi să ne smerim, devenind nişte copii ascultători de Tatăl ceresc.

Ve-ţi întreba dar ce am făcut, cu ce am greşit în faţa lui Dumnezeu?

Şi ca răspuns la această întrebare am o listă întreagă:

             – încercăm să-I închidem ochii lui Dumnezeu prin puţinele noasre vizite    la bserică şi atunci cînd îi călcăm pragul ne mărturisim păcatul  mai mult de dragul lumii decît pentru Dumnezeu;

             – înjurăm;

             – minţim;

             – ucidem dacă nu cu fapta atunic cu vorba;

             – ne asumăm dreptul de a hotărî să trăiască sau nu copilul nevinovat      care a fost zămislit deja în burta mamei sale indiferent în care împrejurări;

             – încălcăm jurămîntul care l-am făcut în faţa lui Dumnezeu în ziua         cununiei care suna cam astfel „jur să te iubesc , să fiu alături la bine şi la greu pînă moartea nu ne va despărţi” – divorţăm, înşelăm, curvim, preacurvim. Şi ne dezvinovăţim prin faptul că nu mai iubim, dar oare de cîte ori ai încercat să hrăneşti acea dragoste pentru a prinde puteri şi pentru a fi de nedistrus.

              ne batem joc de noi înşine (beţii, desfrîuri, tutun, droguri etc.);

             – suntem indiferenţi de ce se va întîmpla cu copii noştrii ne mai vorbind de cei din jur, lăsîndu-i în voia soartei plecînd peste hotare sub pretecxt de ai întreţine, de a le face o viaţă mai bună, lăsîndu-i să fie educaţi de stradă, cluburi de noapte, cazinouri, vinul, tutunul, drogul şi în cele din urmă banul care încet cu încet îi ia locul parintelui. Banii devenind şi mamă şi tată. Iar voi cei care i-aţi dat viaţă deveniţi părinţi biologici şi o sursă de venit şi nimic mai mult

                 – nu vedem că ţara noastră este atăcată de multe alte probleme la care nu găsim soluţii dar plus la toate mai adăugăm şi altele: lăsăm pe sodomiţi să pună stăpînire peste noi, stăm indiferenţi, nu întreprindem nimic, dar anume aceasta aşteaptă ei de la noi folosinduse de prostia noastră. Ei rîd de noi şi sărbătoresc deja victoria care încă puţin şi va fi a lor. Cei de la Gender-doc.M (organizaţie non guvernamentală a lesbienelor, homosexualilor, bisexuali şi transgender), au alcătuit un proiect de lege care este examinat de Justiţia R.M., în el se află termenul orientare sexuală care şi este cheia care va duce la vicoria lor, desigur dacă nu ne vom trezi înainte de a se întîmpla această catastrofă.

Cu siguranţă mai sunt şi multe alte motive pentru care merităm să primim avertizări şi pedepse din partea lui Dumnezeu, dar cred că sunt destule argumente pentru a vă face să înţelegeţi cît de gravă este situaţia în care ne aflăm şi că hotărîrea de a vă schimba este de ne amînat. Deaceea vă îndemn să vă întoarceţi cu faţa la Dumnezeu, să vă cereţi iertare de toate nelegiuirile pe care le-aţi săvîrşit faţă de El, deasemenea cerîndu-i putere pentru a vă schimba , cere-ţi vindecare şi nu vă mai întoarceţi înapoi la păcat. Fiţi oameni de bună credinţă şi fiţi copii ascultători la Tatăl ceresc. Doar astfel vom învinge răul din mijlocul nostru.

Nu mai fiţi indiferenţi şi luptaţi cu trup şi suflet pentru bunăstarea ţării noastre. Primiţi-L pe Domnul Isus în inimă şi astfel vom fi de neînvinşi căci în fruntea noastră va sta însăşi Împăratul împăraţilor, Domnul domnilor Dumnezeu.

Dacă ţineţi la ţara voastră veniţi pe data de 3octombrie ora 8:30 în faţa clădirii Parlamentului R.M. ca să dovediţi cît de mult vă iubiţi ţara. mai multe detalii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: