Se merită să fim furnicuţe harnice

Morala care a fost plasată la finele acestei prezentări încurajează oamenii că să fie trîntovi pentru ca nimeni să nu se folosească de  munca lor.

Dar eu aş spune că din contra trebuie să lucrăm şi trebuie să luptăm pentru dreptate şi pentru o atîrnare corect din partea autorităţilor faţă de munca pe care o depunem . Această atitudine a lor faţă de munca depusă de noi sa format tot datorită nouă, prin faptul că am tăcut, am lăsat să ne calce în picioare,am lăsat să înainteze răul fără a scoate nici un cuvînt.

Dacă vom asculta de această morală vom face pe placul celor ce aşteaptă anume această atitudine din partea noastră, spre exemplu lupta împotriva înaintării imoralităţii în ţara noastră. De mult luptăm cu ei şi lupta este grea, puţini sunt de partea noastră din partea autorităţilor. Pentru orice afirmaţie a noastră primim răspuns tăcerea, indiferenţa şi amînarea. Dar necătînd la toate nu trebuie să lăsăm mînile în jos ci din contra să facem tot posibilui în ceea ce  depinde de noi pentru a stopa înaintarea răului la noi în ţară.

Dar tu ce părere ţi-ai făcut privind această prezentare? lasă un mesaj mai jos.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: