Valentin & Valentina- Ziua Îndrăgostiţilor

Mîne va fi sărbătorită ziua îndrăgostiţilor, o sărbătoare internaţională în care cei îndrăgostiţi îşi vor împărtăşi în mod special sentimentele unor altora, îşi vor dărui cadouri şi vor încerca ca cel drag să se simtă cît mai bine în această zi.
Dar sunt sigură că sunteţi curioşi cine a fost cea mai îndrăgostită persoană existentă vre-o dată, şi care a fost exemplul lui de dragoste. Sunt sigură că aşteptaţi că vă voi vorbi despre Sfîntul Valentin. Dar nu el a fost cel mai îndrăgostită persoană ci Domnul Isus Hristos fiul Lui Dumnezeu. El a iubit foarte mult oamenii care au trăit şi care trăiesc pe acest pămînt, văzînd suferinţele lor I se sfîşia inima de durere, nu a putut sta nepăsător şi a hotărît să întreprindă ceva. De aceea El a hotărît să lase toate bogăţiile pe care le avea în cer şi să se coboare pe pămînt în trup, să trăiască o viaţă de om, dar mai mult să moară pentru oameni ca preţ pentru păcatele lor, astfel eliberîndiu de greutatea păcatului. Pentru ca oricine crede în el să nu piară ci să aibă viaţă veşnică împreună cu El în cer unde nu este chin.

Oare dintre voi toţi cei îndrăgostiţi s-ar găsi vre-o persoană care să fie gata să moară pentru persoana iubită, dar pentru cei din jur ?

Înainte de a vă împărtăşi sentimentele şi de a rosti fraza „TE IUBESC” citeşte cele scrise mai jos şi testeazăţi sentimentele  şi comportarea. Dacă eşti gata să dai dovadă de o asemenea dragoste, atunci pentru persoana iubită aceasta va fi cel mai preţios cadou pe care il poţi dărui.

 Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
 nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
 nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
 acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.
 Dragostea nu va pieri niciodată. 
                                                                      (1 Corinteni 13:4-8 )
Isus vă iubeşte şi aşteaptă ca aceasta să fie reciproc.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: