Tabere + Studierea Cuvântului lui Dumnezeu

Dacă eşti creştin cu adevărat şi ai interes faţă de Cuvântul lui Dumnezeu, doreşti să fii plăcut şi de folos Domnului, de asemenea dacă ţara în care trăieşti şi locuitorii ei au preţ în ochii tăi şi doreşti să vezi o schimbare spre bine în tot ce se numeşte Republica Moldova. Atunci te invit şi eşti bine venit pentru perioada 4-13 iulie 2009 la o tabără de neuitat unde vei putea studia Cuvântul lui Dumnezeu, vei învăţa cum să-l faci cunoscut şi la alţii şi de asemenea vei beneficia de un timp binecuvântat în care vei face cunoştinţă cu oameni deosebiţi cu care îţi poţi împărtăşi experienţele şi care îţi pot da sfaturi utile pentru viitor. Aceasta nu este pur şi simplu o tabără de studiere a Cuvântului ci este una din sesiunile din cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova.

În cadrul acestei sesiuni vei avea posibilitatea să studiezi Epistola lui Pavel către Filipeni, în baza manualului de studiu biblic inductiv din seria “Învăţătură peste Învăţătură” şi tot în baza acestei epistole şi a altor texte din Scripturi, vom face un studiu profund a principilor de creştere a bisericii. Vom studia şi vom face o analiză a realităţii creşterii bisericii în ţara noastră, şi care este potenţialul pentru viitor.

La această sesiune deasemenea sunt invitaţi studenţii tuturor facultăţilor Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova şi anume: Facultatea de Misiune prin Tehnologii Informaţionale, Facultatea de Misiune prin predarea Limbii Engleze şi Facultatea de Misiune prin Sport.

În fiecare zi vom studia împreună Epistola către Filipeni şi principii de creştere a bisericii, iar apoi va fi un timp separat rezervat pentru fiecare din facultăţile enumărate pentru a învăţa în mod specific cum să contribuie la creşterea bisericii prin Engleză, tehnologii informaţionale şi sport. Sesiunea va avea loc în incinta taberei “Ghiocel” de lângă Căuşeni, unde este un loc pitoresc, liniştit şi frumos.

Pentru că imediat după această sesiune va începe tabăra de studiere intensivă a limbii Engleze, un mare număr din profesorii americani au dorit să studieze împreună cu noi la această sesiune şi o vor face împreună cu studenţii facultăţii de misiune prin predarea limbii Engleze.

Sesiunea aceasta va fi o bună posibilitate pentru toţi cei care doresc să se înscrie acum la Institutul de Studii Biblice Inductive. Vă invităm să vă înscrieţi de acum şi să comunicaţi la toţi colegii Dvs., prieteni şi cunoscuţi despre această sesiune. Pentru informaţii suplimentare contactaţi la telefoanele (22)383006, (22)744186, sau GSM 079602591, 068747766 .

  • 4-13 iulie – Sesiunea Creşterea Bisericii în tabăra de lângă Căuşeni, Moldova. Vom studia cartea Filipeni şi principii pentru creşterea bisericii. Sunt invitaţi şi cei care doresc să înveţe la facultăţile de misiune prin sport, tehnologii informaţionale şi predare a limbii engleze. Pentru informaţii suplimentare contactaţi la telefoanele +373(22)383006, +373(22)744186, sau GSM +37379602591, +37368747766

  • 14-23 iulie – Tabără de studiere a limbii Engleze în aceeaşi tabără de la Căuşeni, Moldova. Vom studia cursul ”Doamne, vindecă-mi ranele” cu profesori din America.

Vă aşteptăm cu bucurie să participaţi la aceste evenimente.

Reclame

Un răspuns to “Tabere + Studierea Cuvântului lui Dumnezeu”

  1. maricica Says:

    Multumesc pentru anunt, voi incerca sa vin si eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: