Pompieri demni de a purta numele de Pompier

În acest articol vin a muţumi pompierilor  din or. Hînceşti care îşi îndeplinesc cu o foarte mare responsabilitate datoria de pompieri.

Ieri pe la orele 20-00 în apropierea blocului în care locuiesc sa pornit un incendiu, sursa căruia era o glugă de gunoi aprinsă de careva din locatari, fiind vară şi iarba uscată, flăcările s-au răspîndit prin împejurimi, nu departe se afla o scîrtă cu fîn acoperită cu un acoperiş din ardezie care sa aprins şi în scurt timp era cuprins în totalitate de flăcări. De la bloc am auzit doar nişte pocnituri puternice care dădeau impresia unor focuri de artificii dar la scurt timp am constatat că defapt sa pornit un incendiu ce se răspîndea progresiv. Au fost chemaţi imediat pompierii şi la marea mea uimire ei au venit într-un timp fuarte scurt, afpt pentru care ţin să le mulţumesc foarte mult pentru atitudinea foarte serioasă pe care o i-au la serviciiu, pentru că nu au ezitat nici-o clipă şi au venit imediat la locul dat. Poate că acest caz nu a fost întra-tît de grav dar totuşi pompiierii au dat dovadă de responsabilitate şi în legătură cu această întîmplare vreau să vin înainte a cititorului şi să-i pun câteva înrebări

Indiferent de ce profesie deţii:

  • Ce atitudine ai tu faţă de responsabilitatea ce îţi este încredinţată la serviciu?
  • Îţi îndeplineşti responsabilităţile în totatlitate sau doar parţial?
  • Vreau să vă puneţi în diferite situaţii posibile în care va-ţi putea afla şi  apoi închipuiţi-vă persoana de care aveţi atît de mult nevoie îşi neglijează obligaţiunile de serviciu.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: