Un misionar dedicat in lucrarea Domnului

 

la evanghelizare

„Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.” Faptele Apostolilor 1:8

Adrian Formanciuc slujeste in cadrul Misiunii „Viaţa Nouă” din Moldova în raionul Hânceşti.  Pe parcursul a 4 ani si-a investit intreg timpul pentru lucuitorii orasului Hincesti si satelor de prin prejur, multi avind prin intermediul lui  prilejul sa afle  despre Domnul Isus si cum pot avea viata vesnica, a incurajat bisericile din raion, inclusiv pe cea din or.Hincesti. S-au organizat multe proiecte care s-au realizat cu succees, cum ar fi prezentarea filmelor “Isus pentru copii si familie” si “Magdalena – elibarata de rusine” care a durat o saptamina unde fiecare a doua familie a avut ocazia sa auda evanghelia si sa primeasca un CD cu filmul “Isus”, deasemenea zilnice evanghelizari a studentilor in parc, multi din ei crezind in Domnul Isus, lucru cu agenda Boom prin caminele de la Colegiul de Constructii si scoala profesionala. Organizarea  clubului “Boom” pentru studenti in oras.

“Campus Crusade for Christ” sau “Viata Noua” functioneaza ca o organizatie in care misionarii se bazeaza in intregime pe Dumnezeu pentru asigurarea financiara a lucrarii personale. De aceea fiecare misionar are responsabilitatea si privilegiul de a gasi parteneri in lucrare, care sa jertfeasca regulat pentru aceasta lucrare. S-a constatat ca cea mai mare parte a crestinilor prefera sa jertfeasca bani pentru o lucrare concreta, decit pentru un proiect sau fond general. Investind in lucrarea personala a unui misionar, ei pot vedea rezultate concrete in evanghelizare si ucenicie.

Visul lui cel mai mare acum este ca pina in anul 2020 sa se produca miscari pretutindeni astfel incit  fiecare  sa cunoasca pe cineva care cu adevarat il urmeaza pe Hristos. Si sa li se dea posibilitatea fiecarui om ca sa auda, sa vada si sa citeasca Evanghelia ori de cite ori este ocazia.

Putini sunt tinerii care lasa la o parte  visele unei vieti de cariera si profit personal si isi  dedica in intregime viata, timpul si tot ce are in lucrarea Domnului, investind in vietile oamenilor pentru a le arata dragostea lui Dumnezeu. Trebuie sa ai un mare curaj pentru a face acest pas, avantindu-te in necunoscut, increzindu-te doar in Dumnezeu.

Rugati-va pentru acest misionar ca Domnul sa se ingrijeasca de toate nevoile lui si sustineti-l financiar.

Vă îndemn să vă alăturaţi acestei lucrări. Fiţi suporteri în rugăciune şi finaciar în această lucrare. Oferiţi prin ajutorul vostru bucurie unor oameni care au nevoie de Domnul Isus. Împărtăşiţi cu ei binecuvântările primite de la Dumnezeu.

Apelez cu acest articol la voi pentru a va da oportunitatea si voua de a va implica in lucrarea lui Dumnezeu, deoarece investind, va faceti partasi a acestei lucrari.

Datorita faptului ca veti dona bani in aceasta lucrare veti fi:

  • Un ajutor pentru acest misionar
  • O incurajare
  • Vor auzi oamenii Evangheliea
  • Parte din lucrare
  • Veti stringe comori in ceruri
  • Veti permite lui Dumnezeu sa va foloseasca
  • Veti permite lui Dumnezeu sa va binecuvinteze

Dacă decideţi să contribuiţi la răspândirea Împărăţiei lui Dumnezeu contactaţi-l pe Adrian la :

email: adrian.formanciuc@newlife.md

telefon: 069911195 sau 067111774, 067311159

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: